Over ons


Odoo implementaties.

Ons team van professionals gaat samen mét u aan de slag. U kent uw bedrijf en bedrijfsprocessen als geen ander, ERP.M kent Odoo door en door. Met elkaar komen we tot een implementatie waarbij we gezamenlijk uw bedrijfsprocessen aanpassen aan Odoo en soms Odoo aanpassen aan uw bedrijfsprocessen. Alles voor een optimale bedrijfsvoering en maximaal gebruik van Odoo.

Het ERP.M kernteam bestaat uit:

- André Schenkels; Oprichter en Odoo specialist /developer. Geen stukje code is hem onbekend, geen module-implementatie gaat hij uit de weg en geen koppeling die hij niet kan maken. Een rasechte techneut die als industrieel ontwerper van de TU in Delft komt, daarna bedrijfskundige ervaring heeft opgedaan en sinds 2012 als specialist / developer met Odoo werkt. 


- Bert van Rijssen; Partner en Odoo consultant. Als ICT-ondernemer werkt Bert sinds 2015 met Odoo en kent hij het systeem door en door. Binnen ERP.M is hij vooral verantwoordelijk voor inventarisatie, coördinatie en trainingen. Zorgen dat de klant en de collega’s op 1 lijn zitten en het project goed en op tijd verloopt behoren tot de verantwoordelijkheden van Bert.

- Nienke Troost; Als bedrijfskundige is Nienke binnen het team van ERP.M dé specialist op het gebied van bedrijfsprocessen. Vragen, doorvragen en doorzagen van alles wat er binnen een organisatie gebeurd is haar passie. Enkel met het doel het geheel zo compleet en helder mogelijk in kaart te brengen en af te stemmen met de mogelijkheden binnen Odoo. Daarnaast is Nienke als financieel specialist volledig thuis in het analyseren, inrichten en verbeteren van bedrijfsadministraties in Odoo. Zij werkt al zeker 8 jaar met Odoo en kent daardoor alle ins- and outs van het systeem. 

Met dit kernteam is ERP.M in staat om iedere organisatie te ondersteunen met de implementatie van Odoo voor bedrijfsautomatisering. Een goede implementatie is geen standaard maar maatwerk!