ERP.M

Jouw veelzijdige Odoo partner


Bij ERP.M zijn wij als veelzijdige Odoo partner thuis in de implementatie en het beheer van Odoo als ERP oplossing voor het bedrijfsleven. Of je nu met 1 of met 100+ gebruikers wilt gaan werken, wij ondersteunen je daarbij. Dat doen we door goed te kijken naar je bestaande bedrijfsprocessen, die uit te werken in overzichtelijke flows en dan te matchen met de mogelijkheden in de diverse Odoo modules. 

Hoewel wij volledige Odoo implementaties doen, zijn onze professionals vooral gespecialiseerd in productie en logistieke bedrijfsautomatisering. Dat uit zich onder andere in de ontwikkeling van diverse koppelingen tussen marktplaatsen en Odoo en de diverse internationale klanten die wij al jaren bedienen in deze sectoren met hun unieke kenmerken. Of het nu gaat om het inrichten van een ontwikkelings- en productieproces in Odoo, of het koppelen met o.a. Shopify, Bol.com, en Amazon zodat de order fulfillment in Odoo kan worden verwerkt. Het zijn projecten waar wij dagelijks mee werken. Het beheer van verkopen via de kassa of webshop module in Odoo en het bieden van een geschikte verhuur mogelijkheid zijn andere aspecten waarin wij onze klanten ondersteunen. Bovendien zijn wij gewend om te werken met internationale in- en verkopen inclusief de juiste financiële afhandeling. 

Kortom, onze Odoo ervaring is breed en blijvend in ontwikkeling. Zelf benieuwd wat Odoo en ERP.M als partner voor jou kunnen betekenen? 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

5.000.000+
Odoo gebruikers wereldwijd
40.000+
Apps voor uitbreiding
15+
Jaren ervaring
50+
Projecten

Onze koppelingen zorgen voor integratie met groot aantal verkoopplatformen 

Lees meer... 

Werkwijze

We werken met een pragmatische aanpak waarbij we het totale project verdelen in fases. Elke fase bevat een essentiële stap om één of meerdere processen van de organisatie te automatiseren. Op deze manier wordt Odoo op de meest efficiënte en effectieve manier geïmplementeerd en ondersteunt het de bedrijfsprocessen optimaal.

Uiteraard is het ook mogelijk om Odoo in te zetten voor 1 of enkele processen. Maar ook dan is het van belang goed te inventariseren hoe die processen verlopen binnen de organisatie én binnen Odoo en hoe we die twee het beste op elkaar kunnen laten aansluiten. Benieuwd hoe we dat aanpakken?

We leggen je onze werkwijze graag persoonlijk uit! 

Contact

Kennismaking en inventarisering van de wensen en eisen.

Demo

Maak kennis met Odoo: plan een vrijblijvende demo.  

 Ontwerp

Opstellen projectplan met verschillende fases.

Implementatie

Realisatie van de fases  volgens een voorgedefinieerd plan.

Nazorg

Laagdrempelige ondersteuning voor optimale werking van Odoo.

Plan een Demo

​Wil je zien wat Odoo voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een demo aan.
Na een kort online gesprek zullen wij een demo voorbereiden gestoeld op de informatie die verstrekt is.  

Vraag een demo aan

Missie

Onze missie is toekomstbestendige waardecreatie en bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. 

Daarom werken wij met Odoo als ERP systeem waarin alle processen samenkomen en samenhangen. Hierdoor is alle informatie op één centraal punt beschikbaar. Dit zorgt voor het sneller delen van informatie met tijdwinst als resultaat. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie gestroomlijnd bezig kan zijn met de activiteiten die de meeste waarde creëren. Daar zijn we goed in en dat is waar we ons met volle overtuiging mee bezig houden.

Aanpak

Buiten de box denken, creatief zijn en met plezier werken, maar toch pragmatisch en doelgericht. En altijd met een kritisch oog op de wensen en behoeften van de klant. Waarom is dat zo geregeld? Wat wil je met die informatie? Hoe sluit dit aan op de rest van het bedrijf?

We geloven in samenwerken en gezamenlijk ervoor zorgen dat we de dingen doen waarbij we het meeste uit onszelf en uit Odoo halen en automatisering werkt voor jou in plaats van andersom. 


Team

Ons team van excellente, gedreven experts staat voor u klaar om de stroomlijning van uw organisatie optimaal met Odoo te realiseren.

Ons team bestaat uit rasechte techneuten, doorgewinterde functioneel consultants en doortastende bedrijfskundigen. Wij pakken de zaken graag goed aan, stemmen veel onderling af en willen verrassingen voor jouw én ons voorkomen. Korte lijntjes, snel schakelen en écht samenwerken staat bij ons centraal.